U službi humanosti od 1878.

Održana edukacija upravljanja kućnim budžetom za krajnje korisnike

U prostorijama GDCK Beli Manastir, djelatnici GDCK Osijek održali su 05. listopada 2017. godine edukacije o kućnom budžetu za krajnje korisnike koristeći edukacije koje je Hrvatski institut za financijsku edukaciju (HIFE) proveo za djelatnike partnerskih društava u svibnju ove godine. Uključujući ove dvije edukacije, planira se provesti ukupno 14 edukacija koje će provesti partnerska društva projekta za ukupno 350 korisnika.

edukacija upravljanja kucnim budzetom 1

edukacija upravljanja kucnim budzetom 2

edukacija upravljanja kucnim budzetom 3

edukacija upravljanja kucnim budzetom 4

Održan radni sastanak partnera i suradnika

U prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Našice održan je 19. rujna 2017. radni sastanak partnera i suradnika projekta. Gradsko društvo Crvenog križa Osijek predstavljali su voditeljica projekta Ana Mutnjaković, koordinator donacija projekta Vedran Radanović, te administrator projekta Ivan Novak. Također, bili su prisutni predstavnici partnerskih i suradničkih društava Crvenog križa. Svrha radnog sastanka je bila detaljno predstavljanje dosadašnjeg tijeka projekta partnerima i suradnicima, razrada problema i poteškoća vezanih za provedbe aktivnosti, te planiranje predstojećih aktivnosti projekta.

odrzan radni sastanak partnera i suradnika

odrzan radni sastanak partnera i suradnika 2

Potpisan ugovor s Insakom d.o.o. o nabavi paketa higijene

Temeljem javnog natječaja br. 650/2017 u sklopu FEAD projekta „Humanitarni paket za Slavoniju 1“ izabran je ponuditelj Insako d.o.o. s kojim je dana 05. srpnja 2017. potpisan ugovor u Zagrebu.

Nabavljeno je 21.072 paketa higijene, od kojih je 16.373 namijenjeno odraslima i maloljetnicima starijim od 15 godina, 3.161 paketa za djecu starosti između 5 i 14 godina, te 1538 paketa za djecu mlađu od 4 godine. 

higijena potrepstine

Održana edukacija upravljanja kućnim budžetom

Hrvatski institut za financijsku edukaciju (HIFE) je 25. i 26. svibnja 2017. u prostorijama GDCK Osijek i GDCK Požega održala jednodnevnu edukaciju upravljanja kućnim budžetom za nositelja projekta, Gradsko društvo Crvenog križa Osijek te sve partnere. Partneri će na osnovu ovih edukacija provesti 14 edukacija prema krajnjim korisnicima za ukupno 350 korisnika. 

edukacija kucni buzdet 1

edukacija kucni buzdet 2

Podijeli

FacebookTwitterLinkedinRSS Feed

Facebook

 

Projekti

projekt zazeli

LogoFead2018WEBinclusive community projekt