Druženje u znaku Svjetskog dana izbjeglica

Četvrtak, 30.6. bio je rezerviran za druženje s obiteljima iz Ukrajine, koje borave u Osijeku, a koje je bilo u American bar Dollar uz tradicionalne ukrajinske specijalitete, kulturu i glazbu, kako bismo našim novim sugrađanima barem malo približili dom.

Sudjelovali smo na dvodnevnoj radionici: Doniranje hrane u kriznim situacijama

Dana, 08.06. i  09.06.2022. godine sudjelovali smo na radionici: Doniranje hrane u kriznim situacijama u Vukovaru u sklopu projekta ” Izgradnja kapaciteta za Zeleni europski plan po mjeri lokalne zajednice”, koji provodi Centar za prevenciju otpada od hrane – CEPOH, a na kojem smo partneri uz Potrošačicu – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske te Centar za edukaciju i informiranje potrošača.

Crveni križ Osijek

INFORMACIJA O ODABRANIM KANDIDATIMA ZA RADNA MJESTA DJELATNIK/DJELATNICA ZA HUMANITARNE AKTIVNOSTI

Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Osijek temeljem natječaja objavljenog na stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za radno mjesto Djelatnik/djelatnica za humanitarne aktivnosti u sklopu Programa zapošljavanja u javnom radu financiranog od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na određeno, puno radno vrijeme u trajanju od 6 mjeseci odabralo je sljedeće kandidate…