U službi humanosti od 1878.

Centar za edukaciju Gradskog društva Crvenog križa Osijek u Orahovici

Centar za edukaciju Gradskog društva Crvenog križa Osijek nalazi se u Orahovici, sedamdesetak kilometara zapadno od Osijeka.

Orahovica je idilično slavonsko mjestašce smješteno na obroncima Papuka, pa poprima obilježje planinskog mjesta. Zemljopisni uvjeti mjesta Orahovice, pa i Centra su gotovo idealni.

Orahovica je gradić od pet tisuća stanovnika, i po mjeri je mirnog slavonskog čovjeka. Povremenog posjetitelja iz gradske vreve ne može, a da se ne dojmi mirnoća i blagostanje kojom odiše Orahovica. U neposrednom centru mjesta odvaja se ulica koja se penje u brdo i nakon par stotina metara dovodi nas pred kompleks Centra za edukaciju osječkog Crvenog križa. Pred posjetiteljima se pruža s puno ukusa i brojnim detaljima uređen kompleks prekrasne hortikulture kojim dominiraju centralna zgrada u kojoj su smještene brojne spavaonice sa kupaonicama, te zgrada unutarnjeg bazena povezana s centralnom zgradom «toplim hodnikom».

Zgrada bazena sastoji se od bazena s grijanom vodom veličine 17×8 metara, dubine 1,1-1,35 metara, izgrađenog prema zapadno europskim standardima s najmodernijom bazenskom tehnikom. Opremljena je kabinama za presvlačenje, garderobnim ormarima, a na raspolaganju su hidro-masaža, sauna i sunčalište. Iznad bazenskog dijela nalaze se smještajni kapaciteti, te konferencijska dvorana s 50 mjesta.

U drugom dijelu kompleksa smješten je objekt s modernom kuhinjom, velikom blagovaonicom i isto tako velikim i prostranim učionicama te smještajnim kapacitetima. Objekti su suvremeno

uređeni, opremljeni centralnim grijanjem s klimatizacijom i toplom protočnom vodom. U sklopu objekta nalaze se i sportski tereni. Svi objekti izvedeni su bez arhitektonskih barijera za invalidne osobe, povezani su lijepo uređenim stazama, te je kompleks kompletno ograđen.

Trebate prostor za edukaciju? Funkcionalan? Udoban? Moderan? Povoljan?

SEMINARI TRENINZI RADIONICE PREZENTACIJE KONFERENCIJE SAVJETOVANJA TEAM BUILDING

O CENTRU ZA EDUKACIJU:

Centar za edukaciju Gradskog društva Crvenog križa Osijek nalazi se u Orahovici, idiličnom slavonskom gradiću sedamdesetak kilometara zapadno od Osijeka. Povremenog posjetitelja iz gradske vreve ne može, a da se ne dojmi mirnoća i blagostanje kojima odiše Orahovica. Prostor Centra je iznenađujuće uređen, s puno ukusa i detalja, s prekrasnom hortikulturom i pogledom koji se pruža do obronaka Papuka i Krndije.

Kompleks Centra za edukaciju sazdan je od tri centralna objekta. Zgrada Pindof u kojoj su smještene brojne spavaonice i udoban dnevni boravak za neformalno druženje, zgrada unutarnjeg bazena sa smještajnim kapacitetima i radnom učionicom i restoranski objekt sa smještajnim kapacitetima, modernom kuhinjom, velikom blagovaonicom, dvije radne učionice, konferencijskom dvoranom i svečanim salonom za sastanke.

Smještaj i prehrana jesu kategorije na čijoj kvaliteti najviše inzistiramo. Riječ je o domaćoj, slavonskoj kuhinji s kvalitetnim namirnicama. Jelovnike prilagođavamo potrebama pojedinaca i grupe. Sobe koje su Vam na raspolaganju opremljene su grijanjem i klimatizacijom, s vlastitim kupatilom, a osim jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, smještaj je moguće planirati i u višekrevetnim sobama. Pravo je zadovoljstvo uživati u našim sjenovitim terasama koje u ljetnim mjesecima možete koristiti i kao prostor za održavanje treninga i radionica. Ukupan smještajni kapacitet Centra je 250 ležajeva. Svi objekti izvedeni su bez arhitektonskih barijera za invalidne osobe, povezani su lijepo uređenim stazama te je kompleks u cijelosti ograđen.

Bazen s grijanom vodom veličine 17×8 metara, dubine 1,1-1,35 metara, izgrađen prema zapadno europskim standardima s najmodernijom bazenskom tehnikom, kabinama za presvlačenje, garderobnim ormarima, hidro-masažom, saunom i sunčalištem, koristi se iz zdravstvenih i rekreativnih potreba. Centar sadrži i salu za rekreaciju i vanjske sportske terene. Prostor Centra i okolice pogodan je za planinarenje, brdski biciklizam, uživanje u šetnjama, novim etno iskustvima.

ORGANIZACIJA EDUKACIJE:

Radni prostor, oprema i podrška koju Vam pružamo profesionalni su i vrlo se lako prilagode Vašim zahtjevima. Tri radne učionice, konferencijska dvorana i svečani salon za sastanke fleksibilnog su karaktera i prilagođavaju se broju sudionika i vrsti edukacije koju provodite. Ukoliko trebate tehničku opremu, na raspolaganju su vam (prema dogovoru) projektor, platno za projekcije, prijenosno računalo, bijela ploča, flip chart, panoi, televizor, kućno kino, suvremeni razglas u radnom prostoru i sobama. Ukoliko vam je potrebna logistička podrška u organizaciji edukacije na raspolaganju su vam edukatori, treneri, animatori, profesori kineziologije, volonteri. S obzirom na dugogodišnje iskustvo u organizaciji i provedbi seminara i kampova, međunarodnih susreta i savjetovanja, možete se osloniti na našu podršku.

Informativni cjenik služi Vam za okvirno planiranje. Cijena usluge smještaja i prehrane iznosi 150,00 – 250,00 kn po osobi, ovisno o broju osoba i vrsti smještaja koji odgovaraju Vašim potrebama. U navedenu cijenu uključeno je noćenje, 3 obroka na dan, korištenje bazena i sportskih terena, korištenje radnog prostora i opreme i logistička potpora.

Programi i usluge koje pružamo provode se u skladu sa Zakonom o Hrvatskom Crvenom križu.

Kontakt. U slučaju da su Vam potrebne dodatne informacije budite slobodni kontaktirati nas na:

Tel: +385 31 205 488

Fax: +385 31 211 765

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Adresa: Šetalište P. Preradovića 6, Osijek

Podijeli

FacebookTwitterLinkedinRSS Feed

Facebook

 

Projekti

projekt zazeli

LogoFead2018WEBinclusive community projekt