Najava obilježavanja Tjedna Crvenog križa

08.05.2024.

Svake godine 8. svibnja obilježava se Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, najbrojnije i najstarije svjetske humanitarne organizacije, koja je provođenjem svoje misije prisutna u gotovo svim zemljama svijeta te svojim humanitarnim idealima ujedinjuje milijune članova i volontera.

OTVORENI JAVNI POZIV

24.04.2024.

Javni poziv za iskaz interesa osoba starijih od 65 godina i odraslih osoba s invaliditetom s područja djelovanja Hrvatskog Crvenog križa Gradskog društva Crvenog križa Osijek za korištenje usluge potpore i podrške u okviru projekta  „OSnaženi“.

Donacija tvrtke Studenac d.o.o.

24.04.2024.

Važnost djelovanja Banke hrane Osječko-baranjske županije prepoznala je i tvrtka Studenac d.o.o. koja je svoje društveno odgovorno poslovanje usmjerila prema potrebitima, donirajući Banci hrane 7.848 litara vode koju smo proslijedili posrednicima u lancu doniranja hrane s područja Osječko-baranjske županije te krajnjim korisnicima.

Kampanja Hrvatske Mense pod nazivom „Darujmo krv“

18.04.2024.

Svi darivatelji krvi i oni koji to tek žele postati mogu se odazvati na dobrovoljno davanje krvi u tjednu 20.-27. travnja 2024. godine u sklopu Mensine kampanje darivanja krvi pod nazivom: Darujmo krv, kroz koju se nagrađuje svakog novog darivatelja  besplatnim testiranjem inteligencije.