Gradsko društvo Crvenog križa Osijek tijekom cijele godine obavlja kontinuirano prikupljanje, sortiranje i podjelu rabljene odjeće, obuće i posteljine osobama u potrebi. Prikupljanje se odvija kontinuirano, sukladno raspoloživim kapacitetima za skladištenje, dok je podjela organizirana redovito, odnosno, dva puta tjedno.

Zbog povećanih količina pristiglih donacija rabljene odjeće, obuće i posteljine, Gradsko društvo Crvenog križa Osijek u razdoblju od 14. do 18.6.2021. godine u vremenu od 9.00 do 13.00 sati organizira tjednu akciju pojačane podjele rabljene odjeće, obuće i posteljine u prostorijama Socijalnog servisa (dvorišna strana Crvenog križa) na adresi Šetalište Petra Preradovića 6.

Kako epidemija bolesti COVID-19 još uvijek traje, korisnici socijalnog servisa i svi građani kojima je potrebna odjeća, obuća i posteljina mogu ostvariti pomoć isključivo uz prethodnu telefonsku najavu dolaska na kontakt broj socijalnog servisa: 031/544-659 kako bi svaki korisnik dobio individualni termin za dolazak i preuzimanje pomoći, a s ciljem osiguranja svih propisanih epidemioloških mjera i očuvanje zdravlja

Ovim putem pozivaju se sve osobe u potrebi za ovom vrstom pomoći s područja grada Osijeka i općina Antunovac, Čepin, Erdut, Ernestinovo, Šodolovci, Vladislavci i Vuka da se odazovu na tjednu akciju pojačane podjele rabljene odjeće, obuće i posteljine.

 

Veličina slova
.