Gradsko društvo Crvenog križa Osijek u suradnji s Maticom umirovljenika grada Osijeka provodi projekt SUPERSENIORI – SUPERHEROJI namijenjen osobama starije životne dobi. U sklopu projekta izrađen je edukacijski program međugeneracijskog učenja od 5 modula za rad s osobama starije životne dobi na temu prevencije ozljeđivanja osoba starije životne dobi.

U utorak, 31.5.2016. u sklopu projekta Superseniori-superheroji održan je info dan za članove Matice umirovljenika pod nazivom „PREVENCIJA OZLJEĐIVANJA OSOBA STARIJE ŽIVOTNE DOBI“. Bilo je riječ o predstavljanju programa edukacije koju u sklopu projekta provode zajednički Matica umirovljenika i Gradsko društvo Crvenog križa Osijek. Na info danu članove Matice umirovljenika Osijek informirali smo o načinima na koji se mogu uključiti u edukaciju o prvoj pomoći, sprječavanju rizika od padova, organiziranju svog životnog prostora za sigurniji boravak i sl.

Pozivamo osobe treće životne dobi, ukoliko se žele pridružiti edukaciji, da se prvi modul edukacije održava u utorak 7. lipnja 2016. s početkom u 8.30 u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Osijek (Šetalište Petra Preradovića 6).

Veličina slova
.