Ovogodišnja, 48. sabirna akcija „Solidarnost na djelu“ kao zajednička akcija svih društava Hrvatskog Crvenog križa provodi se pod sloganom „Ne dvoji, za drugog izdvoji“. Riječ je o tradicionalnoj akciji u sklopu koje se prikupljaju financijska i materijalna sredstva koja su namijenjena za najsiromašnije građane Hrvatske sa svrhom ublažavanja siromaštva i socijalne isključenosti.

Gradsko društvo Crvenog križa Osijek ovogodišnju akciju „Solidarnost na djelu“ obilježit će kroz akciju prikupljanja osnovnih namirnica u TC Kaufland Osijek u razdoblju od 8. do 11. listopada 2020. godine s ciljem prikupljanja pomoći za naše najugroženije sugrađane. Pozivaju se svi zainteresirani sugrađani da kupnjom i donacijom osnovnih namirnica pomognu u prikupljanju pomoći za potrebite. Navedene aktivnosti provest će se sukladno svim propisanim epidemiološkim mjerama.

Uključivanje u akciju Solidarnost na djelu moguće je i putem uplata na žiro račun Gradskog društva Crvenog križa Osijek otvorenog za potrebe akcije „Solidarnost na djelu 2020“. Sve zainteresirane pravne i fizičke osobe u akciju se mogu uključiti do 20. studenog 2020. godine uplatom na:

IBAN: HR7923600001502799772

MODEL: 00

Poziv na broj: 48

OPIS PLAĆANJA: Solidarnost na djelu 2020.

Prikupljena financijska sredstva koristit će se za kupnju namirnica za pakete hrane za socijalno ugroženo stanovništvo na području djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Osijek.

Hrvatski Crveni križ prikuplja i dijeli humanitarnu pomoć tijekom cijele godine, a akcija Solidarnost na djelu samo je jedna od akcija kojom se želi podsjetiti sve ljude dobre volje da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Veličina slova
.