Zahvaljujemo tvrtki Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o. koja je u sklopu kampanje pod nazivom „Još 1 osoba za stolom“ odabrala Gradsko društvo Crvenog križa Osijek kao partnera u realizaciji aktivnosti svog društveno odgovornog poslovanja.

Tijekom više od pet desetljeća prisutnosti u hrvatskome društvu i gospodarstvu Coca-Cola HBC Hrvatska dio je svojega poslovnog uspjeha vraćala zajednici, osluškujući potrebe i probleme u zajednici i davanjem doprinosa u njihovom rješavanju. Također, tvrtka je ovo koja već niz godina nastoji pomoći i podržati organizacije čiji je rad usmjeren na podizanje kvalitete života pojedinaca i dobrobiti cijeloga društva.

U okviru navedene kampanje Gradsko društvo Crvenog križa Osijek primilo je od tvrtke Coca-Cola HBC Hrvatska donaciju novčanih sredstava u iznosu od 25.000 kuna koja je utrošena na kupnju novih jelonoša za dostavu obroka korisnicima Pučke kuhinje zbog povećanog broja korisnika uslijed krize uzrokovane epidemijom bolesti COVID-19. Donacija je to koja je svakako doprinijela povećanju kvalitete pružanja usluga pripreme i dostave gotovih obroka osobama u socijalnoj potrebi.

Hvala Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o.!

 

Veličina slova
.