Svim volonterkama i volonterima sretan Međunarodni dan volontera! Želimo vam iskazati zahvalnost za sve što činite i što jeste!  Volonteri su najveća snaga svake zajednice i organizacije, a njihov doprinos je mjerljiv u toplini srca svih onih kojima svakodnevno pomažu!
Međunarodni dan volontera prilika je da se podsjetimo i odamo priznanje radu ljudi koji se potpuno besplatno stavljaju u službu onih najranjivijih među nama. Posebnu zahvalu upućujemo svim volonterima Crvenoga križa koji su nebrojeno puta pokazali kako svi možemo računati na njih, osobito u onim najtežim vremenima kada se kao društvo suočavamo s pandemijom, potresima, poplavama…
Međunarodni dan volontera koji se obilježava 5. prosinca proslavili smo,  u subotu, 3.12., u Muzej Slavonije Osijek. Za najmlađe smo priredili čarobno predstavljanje slikovnice Drvo dobrih djela kako bi ih od malih nogu naučili što je to humanost, solidarnost i volontiranje! S građanima smo popili kavu u našem Red Cross Cafeu, a volonterima kao najvećoj snazi naše lokalne zajednice, uručili smo prigodne zahvalnice zajedno s Hrvatski Crveni križ Društvo Crvenog križa Osječko-baranjske županije!
Hvala Hrvatskom Crvenom križu što je upravo naš grad i našu županiju odabrao za središnju proslavu ovog značajnog dana! Čast nam je da je danas upravo iz Osijeka poslana čestitka i zahvala svim volonterima Hrvatskog Crvenog križa! Ovom prilikom zahvaljujemo se i Gradu Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji na podupiranju rada Crvenog križa i naših volontera te čestitamo Matici umirovljenika Grada Osijeka na posebnoj zahvali na podupiranju volonterizma!
Dragi volonteri, hvala vam na vašem trudu i vremenu uloženom u nesebično pomaganje ljudima u potrebi.
Sretan vam vaš dan!
Veličina slova
.