Pozivamo vas na sudjelovanje u radionici koja predstavlja nastavak dosadašnjih razgovara na temu integracije u lokalnoj zajednici.

Radionica će biti održana dana 30.6.2021. (srijeda) s početkom u 10:00 sati u Gradskoj četvrti Gornji Grad, Trg Lava Mirskog 1 u Osijeku. Radionicu organizira DKolektiv u suradnji s Gradom Osijekom i drugim partnerima, uključujući Gradsko društvo Crvenog križa Osijek.

Na radionici će biti predstavljen Priručnik „Integracija državljana trećih zemalja“, uloga Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade RH te što je do sada napravljeno kroz rad s migrantima u Osijeku.

Radionica će biti održana dana 30.6.2021. (srijeda) s početkom u 10:00 sati u Gradskoj četvrti Gornji Grad, Trg Lava Mirskog 1 u Osijeku. 

Radionicu organizira DKolektiv u suradnji s Gradom Osijekom i drugim partnerima, uključujući Gradsko društvo Crvenog križa Osijek.

Molimo vas potvrdu sudjelovanja do 28.6.2021. na email:

jelena.stefanovic@dkolektiv.hr

ili na telefon 031 211 306


Program radionice

  • 10:00 – 10:30
    Predstavljanje priručnika „Integracija državaljanja trećih zemalja“ Lejla Šehić Relić i Nikoleta Poljak, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj
  • 10:30 – 11:00
    Uloga Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade RH u procesima integracije Mirela Šavrljuga i Olivera Jovanović, Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade RH
  • Pitanja sudionika
  • 11:00 – 11:30
    Predstavljanje aktivnosti s migrantima u Osijeku Romano Kristić, pročelnik, Upravni odjel za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo, Grad Osijek
  • Pitanja sudionika

Aktivnost se održava kroz projekt “Živjeti s nama” kojeg financira Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

Veličina slova
.