Solidarnost na djelu tradicionalna je sabirna akcija Hrvatskog Crvenog križa u sklopu koje se prikupljaju financijska i materijalna sredstva za najsiromašnije građane Hrvatske kako bi se doprinijelo ublažavanju njihova siromaštva i socijalne isključenosti.

Ovim putem slobodni smo vas pozvati da se sukladno svojim mogućnostima uključite u 51. sabirnu akciju Solidarnost na djelu putem uplata na žiro račun Gradskog društva Crvenog križa Osijek koji je otvoren za potrebe prikupljanja sredstava u okviru akcije Solidarnost na djelu ili skeniranjem koda za uplatu. Prikupljena financijska sredstva koristit će se za kupnju namirnica za pakete hrane za socijalno ugroženo stanovništvo na području djelovanja Crvenog križa Osijek.

Napominjemo da se akcija provodi do 8. studenog 2023. godine.

 

Podaci za uplatu:

IBAN: HR2223600001503303258

MODEL: 00

POZIV NA BROJ: 355

OPIS PLAĆANJA: Akcija Solidarnost na djelu 2023.

KOD ZA UPLATU:

Gradsko društvo Crvenog križa Osijek prikuplja i dijeli humanitarnu pomoć tijekom cijele godine, a akcija Solidarnost na djelu samo je jedan od načina kojim se želi podsjetiti sve ljude dobre volje da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu onima kojima je to najpotrebnije. Zajedno prikupimo pomoć i vlastitim primjerom potaknimo solidarnost u zajednici!

Hvala vam u ime svih osoba koje će primiti pomoć!

Veličina slova
.