Muzej Slavonije ugostio je izložbu Stephana Lupina povodom organizacije humanitarne akcije prikupljanja novčanih sredstava za nabavu opreme za potrebe integracije raseljene djece iz Ukrajine smještene na području grada Osijeka i okolice te za provedbu aktivnosti socijalnog uključivanja.

 

U Humanitarnoj akciji možete sudjelovati uplatom novčane donacije građana ili pravnih subjekata na račun posebno otvoren za humanitarnu akciju kod Hrvatske poštanske banke u razdoblju od 5.4.2022. do 18.5.2022. Detaljnije informacije vezane za informacije o računu i kodu za plaćanje nalaze se na letku niže.

 

Zahvaljujući donacijama nabavit će se oprema za raseljenu djecu iz Ukrajine smještenu na području grada Osijeka i okolice, odnosno oprema za vrtić i školu, za izvanškolske aktivnosti i za svakodnevni život, koja je osnovna potreba svakog djeteta za sretno i bezbrižno djetinjstvo.

 

Zahvaljujemo Muzeju Slavonije koji nas je prepoznao kao odgovornog i pouzdanog partnera u provedbi humanitarne akcije te se veselimo nastavku suradnje i zajedničkom humanitarnom djelovanju.

 

Veličina slova
.