Dana 7.9.2023. godine, održane su dvije Edukativne radionice u projektu „Za život u zajednici“, prva je održana u prostorijama Općine Antunovac, a druga nešto kasnije u prostorijama Općine Enestinovo. Na obje radionice su sudjelovali predstavnici partnera s područja općina Antunovac i Enestinovo, Projektna koordinatorica 1, voditeljica projekta te predstavnici lokalnog stanovništva.

Obje radionice su se sastojale od predavanja Projektne koordinatorice 1 i predstavljanja procesa deinstitucionalizacije i socijalnih usluga u zajednici s naglaskom na socijalnu uslugu pomoć u kući priprema i dostava toplih obroka uz razgovor i razmjenu mišljenja te je zatim uslijedio i razgovor o održivosti projekta.

Kao što je poznato projekt „Za život u zajednici“ je prijavljen u okviru Poziva  „Unaprjeđenje postojećih i širenje usluga izvaninstitucionalne skrbi na području odabranih urbanih aglomeracija/područja Osijek, Pula, Rijeka, Slavonski Brod, Split, Zadar i Zagreb“ Europskog socijalnog fonda Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., a provodi se od 11.10.2021.-10.10.2023. godine.

Veličina slova
.