Održana akcija mjerenja krvnog tlaka i razine šećera u krvi u općini Antunovac uz pomoć volontera iz Programa volonterskog rada u zajednici za osobe starije od 65 godina

01.06.2023.

Ovaj tjedan smo u prostorijama općine Antunovac, u sklopu projekta “Za život u zajednici” sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., održali akciju mjerenja tlaka i razine šećera u krvi koja je provedena uz pomoć volontera iz Programa volonterskog rada u zajednici za osobe starije od 65 godina.

Uspostava Programa volonterskog rada u zajednici za osobe starije od 65 godina u sklopu projekta “Za život u zajednici”

07.04.2023.

U sklopu projekta “Za život u zajednici” sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., ovaj tjedan održane su prve radionice prve pomoći, sigurnog stanovanja i prevencije ozljeđivanja, u općini Antunovac, za volontere Gradskog društva Crvenog križa Osijek, koji su stariji od 65 godina.

Puna godina dana pripreme i dostave toplih obroka za najpotrebitije korisnike u sklopu projekta „Za život u zajednici“

04.04.2023.

Prošla je puna godina dana od kako smo krenuli s pripremom i dostavom toplih obroka za najpotrebitije korisnike obuhvaćene projektom „Za život u zajednici“ i nastavljamo svakog jutra pripremati tople obroke za dostavu korisnicima iz projekta, koji se provodi na području općina Antunovac, Čepin, Vladislavci i Ernestinovo koje su nam ujedno i partneri na tom projektu.

Drugi partnerski sastanak projekta „Za život u zajednici“

06.10.2022.

U srijedu 5. listopada 2022. održan je drugi partnerski sastanak projekta „Za život u zajednici“ za kojeg je Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Osijek potpisalo Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Uredom za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije.

Za život u zajednici

04.10.2022.

Od travnja ove godine svakodnevno pripremamo i dostavljamo tople obroke za najpotrebitije korisnike starije dobi na području općina Antunovac, Čepin, Ernestinovo i Vladislavci olakšavajući im svakodnevicu i umanjujući socijalnu isključenost.