U utorak 1. listopada 2019. godine održana je druga konferencija projekta „OsnaŽENA – Ojačajmo Starije i Nemoćne Aktiviranjem ŽENA“ na kojoj su predstavljeni rezultati provedenih i najavljene buduće aktivnosti u projektu. S obzirom na to da je projekt usmjeren na pružanje pomoći starijim i nemoćnim osobama, današnji dan, Međunarodni dan starijih osoba, bio je izvrsna prigoda za ukazati na važnost podrške koja se ovim projektom pruža upravo za osobe treće životne dobi, stoga su u programu sudjelovali i članovi Matice umirovljenika grada Osijeka.

Žene zaposlene u projektu, kao i njihovi krajnji korisnici podijelili su svoja iskustva sudjelovanja u projektu te su posebno istaknuli pozitivne promjene u svakodnevici i poboljšanje kvalitete njihova života od kada su uključeni u projekt.

Partneri i suradnici, kao i predstavnici osječkog Crvenog križa istaknuli su tom prilikom značaj projekta „OsnaŽENA“ za poboljšanja kvalitete života i smanjenje socijalne isključenosti starijih osoba, ali i važnost osiguravanja sredstava za kontinuitet pružanja usluga podrške i potpore starijim osobama u zajednici.

 

Veličina slova
.