Dana, 11. rujna 2019. godine, dvije predstavnice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje: Aleksandra Videc, voditeljica Odjela za provjere na licu mjesta i Kristina Tukač, stručna suradnica u Odjelu za provjeru na licu mjesta, Ureda za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije kao Posredničko tijelo razine 2 (PT 2), posjetile su Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa u Osijeku.

Posjet je organiziran u svrhu praćenja provedbe financiranih aktivnosti Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava projekta „OsnaŽENA – Ojačajmo Starije i Nemoćne Aktiviranjem Žena“ prijavljenog u okviru Poziva „Zaželi – program zapošljavanja žena“ sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Ukupna vrijednost Projekta je 5.679.225,20 HRK, a iznos EU potpore je 5.679.225,20 HRK.

Tijekom posjeta predstavnice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje su razgovarale osim s članovima Projektnog tima vezano za praćenje provedbe financiranih aktivnosti Projekta i s tri zaposlene žene vezano za povratne informacije o dinamici i planiranju obilazaka krajnjih korisnika, pružanju potpore i podrške, ali i utjecaja na poboljšanje kvalitete njihovog života kroz sudjelovanje u Projektu.

 

Veličina slova
.