Dani otvorenih vrata EU projekata

26.11.2021.

Dana 26.11.2021. u razdoblju od 11 do 13 sati na Trgu slobode u Osijeku sudjelovali smo na događaju „EU fondovi mijenjaju OBŽ“ kojeg u okviru „Dana otvorenih vrata EU projekata“ organizira Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije.

„OsnaŽENA – Ojačajmo Starije i Nemoćne Aktiviranjem ŽENA II“

31.05.2021.

Počeli smo s provođenjem aktivnosti projekta „OsnaŽENA – Ojačajmo Starije i Nemoćne Aktiviranjem ŽENA II“ za koji smo s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Uredom za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije potpisali Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u ukupnoj vrijednosti 2.796.248,00 HRK.

Crveni križ Osijek

Poziv za iskaz interesa starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju za korištenje usluge u okviru projekta “OsnaŽENA – Ojačajmo Starije i Nemoćne Aktiviranjem ŽENA II”

09.02.2021.

Ovim putem pozivamo starije osobe i/ili osobe u nepovoljnom položaju s područja Grada Osijeka, Općine Čepin, Općine Šodolovci i Općine Vladislavci, kojima je potrebna potpora i podrška u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, da iskažu interes za korištenjem potpore i podrške u okviru projekta “OsnaŽENA – Ojačajmo Starije i Nemoćne Aktiviranjem ŽENA II”.